Dorfkrug Sylt dressing Ingredients: Water, rapeseed oil, sugar, onions, egg yolk, spirit vinegar, tapioca starch, salt, thickening agent: carrageenan
Original recipe: https://www.chefkoch.de/rezepte/1604811267692162/Salatdressing-Sylter-Art.html
Step 1: Dressing Base (must be left to infuse in the refrigerator for 2 days)
250 ml water
30 ml vinegar essence (25%)
(or 130 ml to 150 ml with 5% vinegar)
125 g finely chopped onions
25 g salt
125 g sugar
5 white peppercorns
Step 2: Day 3
36 g cake glaze
500 ml water
Bring to a boil and allow to cool.
Step 3: Later on Day 3 - Assembly
Pie glaze
Dressing base
2 egg yolks
500 ml oil
Mix/puree.
Dorfkrug Sylter Dressing Zutaten: Wasser, Rapsöl, Zucker, Zwiebeln, Eigelb, Branntweinessig, Tapiokastärke, Salz, Verdickungsmittel: Carrageen
Chefkoch Rezept: https://www.chefkoch.de/rezepte/1604811267692162/Salatdressing-Sylter-Art.html
250 ml Wasser
30 ml Essigessenz (25 %)
(oder 130 ml zu 150 ml mit 5%igem Essig)
125 g klein geschnittene Zwiebeln
25 g Salz
125 g Zucker
5 weißen Pfefferkörnern
Dressingansatz herstellen, der dann 2 Tage im Kühlschrank ziehen muss.
36 g Tortenguss
500 ml Wasser
aufkochen und auskühlen lassen
Tortenguss
Dressingansatz
2 Eigelb
500 ml Öl
mixen/pürieren
Comments
Post a Comment